Til Grækenland

Nu har du gået og glædet dig til at få påskeferie, så du kan komme til Grækenland. Du har nemlig en forestilling om, at græsk påske er en helt særlig oplevelse. Det er rigtigt. Påske i Grækenland er bestemt en uforglemmelig oplevelse, som det er værd at rejse for. Men hvad opdager du så? I år falder den græske påske lige præcist en uge efter den danske. Og hvad betyder det? Det betyder, at du bliver nødt til enten at aflyse den charterrejse, du allerede har booket. Eller du beholder rejsen og går glip af at opleve den græske påske.

Dilemma

Det er et dilemma. Du ringer op til rejsebureauet for at høre, hvad der sker, når du aflyser charterrejser så kort tid inden afgangen. Du får at vide, at du får de fleste af dine penge tilbage. Du laver et hurtigt regnestykke og aflyser din charterrejse. Du har nemlig allerede fundet en af de mange afbudsrejser til Grækenland, som et andet rejsebureau tilbyder.

Det er et bureau, der specialiserer sig i rejser til Grækenland. Og her har du fundet en rigtig billig rejse, der fører dig ud på en lille og forholdsvist ukendt ø. Her kan du opleve den græske påske helt autentisk.

Hurra for billige rejsemuligheder

Hurra for de billige rejser, som specialisterne tilbyder. Du har nemlig regnet ud, at du får en unik oplevelse for færre penge end, hvad charterrejsen kostede. Så der bliver endda lidt ekstra tilbage i pengepungen, så du også kan komme på sommerferie. Men den tid, den sorg, som de siger. Lige nu vil du glæde dig til, at du kan komme afsted til påskefest i Grækenland – om cirka 4 uger. Skønt. Du vil dog sørge for, at du tjekker kalenderne bedre næste gang, du skal ud og opleve en lokal fest – et eller andet sted ude i verden.

You may also like...