Stress banker på

Jeg er godt nok heldig. Jeg har en ægtefælle, som gør alt, hvad han kan, for at jeg skal have det godt. Han har lagt mærke til, at jeg har været stresset på arbejdet. Så han har virkeligt taget den hårde tørn med hus og børn. Madlavning og rengøring står han for. Uden at jeg skal hjælpe ham. Det gør jeg dog alligevel. Der er nogle ting, han ikke er så god til. Fx at komme helt ud i hjørnerne, når der skal støvsuges. Han er meget hensynsfuld og forsøger at gøre alt godt. Alligevel, så kunne jeg godt mærke på ham, at han er bekymret.
Det mundede ud i en meget alvorlig samtale forleden.

Måske stresscoaching

Han spurgte om, jeg egentlig ikke burde sygemelde mig. Måske gå ned i tid på arbejdet i en periode. Han talte om, at jeg burde gå til lægen eller måske ovenikøbet finde et sted, hvor jeg kan komme i et stresscoaching forløb. Det SKAL være hos en coach med en certificeret uddannelse fra https://lifeconsulting.dk/stresscoach-uddannelse

Jeg accepterede at gå til lægen, og hvad skete der hos ham. Ja, det, som jeg egentlig forventede: Jeg blev sygemeldt. Fik at vide, at jeg burde finde en stresscoach og eventuelt kun arbejde på nedsat tid, efter min sygemelding.

Sygemeldt

Jeg blev sygemeldt i en måned. De var meget forstående på mit arbejde. Det er ikke nemt at håndtere ledelse, administration og undervisning på skolen samtidigt. Jeg fik lavet en aftale med dem om, at når jeg kommer tilbage, så bliver det på nedsat tid. Jeg har også fået startet på et stresscoaching forløb. Det hjælper mig og har lært mig meget. Jeg er faktisk ved at glæde mig til at skulle starte på arbejde igen. Om ca. 2 uger. Men jeg indrømmer det. Jeg er også bange for det. Hvem ved, hvad jeg vil møde af problemer på skolen. Min stresscoach fortæller mig, at der altid vil være problemer på en arbejdsplads. Jeg skal bare lære ikke at tage dem personligt.

You may also like...