Stort og skønt par

Det er en skrøne uden ben i virkeligheden, at store mennesker af begge køn ikke dater. Det gør de – og heldigvis da! Her er historien om Bernt og Lisa, der begge er, hvad det er helt fair at kalde voluminøse. Og så var de begge alene indtil sidste år, hvor en stribe af tilfældigheder ændrede deres liv totalt!

Det startede foran en tøjbutik

Det hele begyndte en lørdag formiddag et sted i provinsen. Lisa var som ofte før på jagt efter smart tøj, og det er ikke ligefrem en nem opgave i hendes størrelse. Men hun har aldrig givet op, for hun ønsker at være smart og ordentligt klædt som enhver anden kvinde. Og det var hun skam også altid – men hendes lille hemmelighed var, at hun faktisk brugte oceaner af tid på at støve rundt efter det smarte modetøj i størrelser, der kunne passe hende.

Og nu sad hun så der i et indkøbscenter og hvilede benene lidt, mens hun så opgivende ind gennem vinduet til en modebutik, der første alt lige op til størrelse 42. Og det hjalp ikke Lisa meget, da hun mindst skulle bruge størrelse 46.

Hun bemærkede, at en mand satte sig i hvilestolen ved siden af hende – sådan ud af øjenkrogen. Men det var hendes næse, der vakte hendes interesse, for han duftede simpelthen så skønt og maskulint. Hun betragtede ham lidt i smug, og han var en temmelig kraftig mand, nydelig at se på og yderst velklædt.

Kemi fra første øjeblik

Han opdagede, at hun betragtede ham, og han sagde hej – og så gik snakken. Inden hun vidste af det, havde hun fortalt ham, at hun havde travet byen rundt i 3 timer for at finde en tunika i en stor størrelse, hun kunne passe. Og indtil nu forgæves. Hun tænkte, at det nok skyldtes, at han (og han hed så altså Bernt) også var stor, og at hun derfor var mere tryg ved at sige det.

Han forstod hende fuldstændigt, og han fortalte hende om, hvordan han selv måtte kæmpe tidligere for at finde tøj. Dels er han høj, og dels er han ganske omfangsrig. Og så fortalte han, at han nu var gået 100% over til at købe sit tøj online. Han havde fundet en modebutik for store mænd, og der kunne han få både den rette størrelse, helt moderne tøj og den helt rigtige pris. Ja selv sådan noget som store vinterjakker kunne de levere.

Han fik hende også fortalt, at han var alene – og at han da i øvrigt vildt gerne ville invitere hende ud på middag, hvilket hun lettere rødmende sagde ja tak til. Og så fortalte han hende, at der skam også findes en specialbutik for store piger, der er ejet af samme firma som den, han selv handler i. Den hedder så Arkuricurvy – tøj til store piger.

Daten blev sat til den efterfølgende lørdag – og for nu at runde historien af: De bor sammen i dag, og der er vedholdende rygter om et snarligt ægteskab.

You may also like...