Spar energi med varmepumper

Her finder du varmepumper som hjælper dig med at spare på energien der hjemme. Alle vores varmepumper er energimærket, og dette sikre dig som kunde at du køber et 100% ærligt produkt. Der findes forskellige modeller af varmepumper, som dækker forskellige behov. Hos os finder du følgende varmepumper:

De 2 modeller af varmepumper har hver deres fordele, og de findes ydermere i flere modeller. Under hver af de 2 kategorier kan du læse nærmere om hver af deres fordele, og finde frem til den varmepumpe som passer til dit forbrug og behov.

Luft til luft varmepumper

En, luft til luft varmepumpe, er en yderst besparende varmepumpe som giver dig en besparelse på op mod 70% på din varmeregning. Luft til luft varmepumper er lette at installere og giver dig et bedre indeklima i hjemmet. Derudover kan du styre og regulere din luft til luft varmepumpe fra mobilen, blot ved at sende en sms.

Når luft til luft varmepumpen producere sin varme, anvender den, den rene luft ude fra og puster ny varm luft ud indenfor. Under kategorien luft til luft varmepumper kan du læse meget mere om de forskellige modeller du finder her hos os, og derved finde lige den luft til luft varmepumpe som passer til dig og dit behov.

Luft til vand varmepumper

En, luft til vand varmepumpe, bruger strøm og luftens temperatur til at varme elementerne op i huset. Det er yderst energi besparende og man skal ikke til at grave ud til rør og ledninger. Luft til vand varmepumper giver dig muligheden for at tilkoble både radiatorer, gulvvarme anlæg samt varmevands beholder, og du kan derved spare penge på store dele af dine varmekilder der hjemme.

Derudover er besparelsen ved anvendelse af luft til vand varmepumper på helt op til 40% af din regning. Under kategorien, luft til vand varmepumper, kan du læse meget nærmere om dets fordele, funktioner og anvendelse. Derved kan du finde frem til lige den luft til vand varmepumpe, som passer til dig og dit behov.

Varmepumpe mærker

Vi tilbyder et stort sortiment af varmepumper, og du finder varmepumperne i nogle af de største mærker på markedet. Vi forhandler kun de bedste og mest energi-venlige varmepumper, så vi kan sikre os at vores kunder spare mest muligt på energien. Nedenfor kan du se vores mærker af varmepumper som vi forhandler:

  • Panasonic
  • Bosch
  • Toshiba
  • Mitsubishi

Alle varmepumperne som du finder hos os fra Panasonic, Bosch, Toshiba og Mitsubishi er energimærket. Dette sikre dig som kunde at du får et energi-venligt produkt som er godkendt af energistyrelsen.

Kilde: Bedste-varmepumpe.dk

You may also like...