Smerter skal fjernes

En gang imellem oplever man jo, at en dårlig situation kan føre noget godt med sig. Det har i hvert fald været tilfældet for mig, for det var bestemt en dårlig og temmelig smertefuld situation, der er baggrunden for, at jeg nu har fået et sandt ønskejob som studerende. Nu har jeg haft det arbejde i godt og vel et halvt år, og jeg bliver hele tiden mere og mere tilfreds med det.

Baggrunden er, at jeg på et tidspunkt for over et halvt år siden var så uheldig at få et meget ondartet hold i ryggen, efter at jeg gjorde en forkert bevægelse under en volleyballkamp. Det var ikke første gang, at jeg havde prøvet at have hold i ryggen, men denne gang ville det bare ikke gå væk af sig selv. Jeg har tidligere haft OK resultater med behandling med akupunktur i Aalborg her: https://vejgaardfys.dk/akupunktur-aalborg/

Smerteklinik

Mine forældre tilbød så at betale for, at jeg kunne gå til behandling i en smerteklinik i Aalborg, hvor min far tidligere har fået rigtig god hjælp, en gang han havde problemer med sin ryg. Jeg var ikke i tvivl om, at det var det rigtige sted at søge hjælp, men som studerende er det altså ikke så nemt at finde penge til at betale for den type behandling, som det offentlige jo ikke uden videre betaler.

Så jeg ringede til den pågældende klinik og fik en tid til den første behandling. Han tog et røntgenbillede af min rygsøjle, og efterfølgende konstaterede han, at der rent faktisk ikke var noget alvorligt galt, men han kunne se, at der var en lille forskubbelse mellem to af hvirvlerne lige over lænden. Og så sker der meget ofte det, at en nerve sætter sig i klemme, og det er det, der giver dig smerterne i ryggen, forklarede terapeuten.

Men de hvirvler skal jeg såmænd nok få sat på plads, sagde han, men du skal regne med at komme igen i hvert fald tre gange mere, før vi kan være sikre på, at hvirvlerne er kommet ordentligt på plads.

Jeg var en smule nervøs for, om det ville være smertefuldt, når han skulle manipulere med min rygsøjle, men det var det slet ikke, og jeg kunne allerede efter den første behandling mærke, at der var tydelige fremskridt med min ryg.

Under de næste to behandlinger snakkede vi lidt hyggeligt, mens han ordnede min ryg, og da jeg havde fortalt ham, at jeg er studerende, spurgte han pludselig, om jeg kunne tænke mit et lille deltidsarbejde, som han nok mente ville være passende som et studiejob.

Han stod nemlig og manglede en til at gøre rent og sørge for almindelig oprydning i den klinik, der efterhånden er blevet ganske stor og kendt i Nordjylland som stedet at gå hen, hvis kroppen gør ondt. Det er selvfølge klinikken Vejgaard Fysioterapi, jeg taler om.

Fordelen ved arbejdet er, fortalte han, at du selv kan bestemme, om du vil udføre det om morgenen, inden vi åbner klokken 9, eller om aftenen efter klokken 17, hvor vi lukker.

Jeg tog imod jobbet, og jeg er særdeles godt tilfreds med det.

 

You may also like...