Penge til weekenden

Det var ikke sjovt at se frem til, at der ikke var penge til weekenden. Alle mine veninder skulle til koncert med Nik og Jay, og jeg skulle bare sidde derhjemme. De havde naturligvis spurgt, om jeg ville med dem, men det havde jeg simpelthen ikke råd til.

Jeg var lige kommet hjem fra en shoppingtur i Hamborg, og der havde min og mor jeg givet den maks gas! Vi havde brugt tusindvis af kroner på sko og tasker, som vi simpelthen ikke kunne leve uden… Det viste sig så, at det kunne vi godt, for de er stadig ikke blevet pakket ud her 4 uger senere.

Lån udbetaling weekend

Om fredagen kunne mine veninder godt se på mig, at jeg var rigtig ked af, at jeg ikke kunne tage med dem til koncert og på ferie efterfølgende. Pludselig siger min bedste veninde, Lonni, hvorfor optager du ikke bare et lån udbetaling weekend?

Man kan da ikke få udbetaling af lån i weekenden, udbrød jeg. Det kan man da, og det har man faktisk kunnet i et stykke tid, sagde Lonni. Lonni og jeg skyndte os derfor hjem og fandt min tablet frem. Vi søgte efter “Lån penge i weekenden til ferie og rejser”, og der kom ganske rigtig en lang række resultater.

Jeg tænkte ved mig selv, man kan da ikke låne penge til ferie i en weekend. Man kan dog låne til alt, så hvorfor kan man ikke optage lån til rejser, se her. Ganske rigtigt, på Huskdetblaa.dk havde de rejser på afbetaling.

Lån-weekend.dk

Den første online låneportal med weekend-lån var Lån-weekend.dk. Og da vi klikkede os ind på den, kunne vi se en fin oversigt og sammenligning af lån udbetaling weekend.Der var vel cirka 25 låneudbydere, og de 10 af dem tilbød weekend lån med udbetaling med det samme.

De skrev med store bogstaver, at man kunne få kviklån lørdag og søndag med hurtig udbetaling. Et par af dem, som Vivus og Ferratum, skrev endda, at udbetalingen ville ske inden for bare 1 – 30 minutter døgnet rundt med 24/7 lån.

Kom med til koncert

Jeg blev så glad, da jeg kunne se, at det kunne lade sige gøre at låne penge i weekenden. Jeg skyndte mig ansøge om weekend lånet, inden jeg gik bad. Lonni ventede i sofaen, mens jeg var i bad. Pludselig råbte hun inde fra stuen, at jeg var blevet godkendt.

Hun kom ud til mig på badeværelset med min iPad, hvor jeg kunne se på skærmen, at der stod tillykke. Jeg skyndte mig at bade færdig og logge mig på netbanken. Søreme om ikke pengene var gået ind, og jeg skyndte mig at bestille billetter til koncerten.

You may also like...