Moderne Live Chat

Min niece havde fødselsdag for godt to måneder siden. Hun fyldte 17. Hun havde en ønskeseddel så lang som et ondt år. En del af ønskerne handlede om makeup. Den del blev udelukket fra min side. Jeg vil ikke give makeup til mine niecer. Bare sådan et princip jeg har. En anden stor del af hendes ønskeseddel handlede om forskellige former for farver. Akrylmaling, aquarel farver, forskellige former for papir, stempler og lim. Hun har altid været god til at tegne og male, og da jeg virkeligt godt kan lide, at børn og unge mennesker har en hobby, der ikke har med gaming at gøre, ville jeg gerne give hende en masse af det her maler-udstyr, som hun ønskede sig.

Lettere forvirret

Selvom hun havde lagt links ind i sin ønskeseddel til forretninger, som sælger de ting, hun ønsker sig, så var jeg da nødt til selv at se efter og lære lidt om nogle af produkterne. Men hold da op. Jeg blev godt nok forvirret, da jeg opdagede, at hun ønsker sig 4 forskellige slags lim og forskellige sæt børster til aquarel farver. Det var ikke til at hitte rundt i. Og faktisk så er det heller ikke altid billige produkter. Det er ikke den almindelige skolelim, hun ønsker sig.

Live Chat hjalp enormt

Heldigvis spildte jeg ikke min tid med at finde oplysninger om forskellige former for lim. Jeg gjorde nemlig det nemmeste, man kan gøre, når man er i tvivl. Jeg kontaktede shoppens Live Chat og fik en rigtig god dialog med en sød pige om forskellige slags lim. Der findes lim, som er baseret på acetone. Andet lim er baseret på vand. Noget får papiret til at krympe sig, Andet bliver usynligt, når det tørrer. Så det er bare med at finde ud af, hvad man har brug for. De fleste sagde pigen på Live Chatten, kan dog klare det meste med en almindelig limstift.

You may also like...