Mit Berlin

Måske er det risikabelt. Man hører jo om, at der er små epicentre, hvor Covid-19 bryder voldsomt ud. Alligevel, så har jeg besluttet mig for, at vi, min mand og jeg skal en tur til Berlin. Snarest. Selvom der er strenge forbud mod at forsamle sig, og de fleste koncerter bliver aflyst, eller det er så svært at finde billetter til dem, så vil vi gerne derned. Kulturlivet er jo ikke kun koncerter. Der er mange andre ting, man kan foretage sig i denne by.

Billige fly til Berlin

Vi tager normalt til Berlin mindst en gang hver tredje måned. Men i år har vi jo måttet springe turen i maj over. Så en tur i juli eller august synes vi, at vi har til gode. Og den er jeg ved at planlægge nu. Jeg har været på nettet inde på forskellige sites, hvor man kan finde billige flybilletter. Selvom jeg kan se, når jeg sammenligner med tidligere, at priserne er steget noget, så kan man altså godt finde flybilletter til Berlin, som er til at betale. Og det vil jeg da benytte mig af.

Afgang i slutningen af juli

Lige nu har jeg kig på nogle flybilletter, der har afgang i slutningen af juli. En lang weekend kan det blive til. En spændende weekend i Berlin. Jeg skriver de angivne rejsetidspunkter ned og vedhæfter en note om, at jeg skal huske at booke dem, når jeg har talt med min mand om det. Han bliver nødt til at tage fri fra arbejdet en enkelt fredag. Han har godt nok sagt, at det ikke vil være et problem for ham. Han kan jo bare sige, at han arbejder hjemmefra i nogle få timer inden afgangen. Men jeg vil godt lige tjekke det med ham. Hvis vi kan være hjemme søndag aften i rimelig tid, så vil han da kunne være frisk til at arbejde igen mandag morgen.

You may also like...