Massagepistol til skader

Hvis du ofte kommer i fitnesscenteret, så har du sikkert overværet at en eller anden kommer til skade. Det sker jo. Du har selv prøvet det. Du fik ikke varmet hele kroppen op, inden du tog godt fat på træningen. Og hvad skete der? Du tabte en vægt og den faldt ned på din fod. Heldigvis på en måde, så du ikke fik mast fodens knogler i stumper og stykker. Men på det sted ved fodballen, hvor der sidder en del væv, som kan være meget sårbart. Du måtte da også på skadestuen og få foden røgten fotograferet. Og få forbinding på. Og en krykke med hjem. Det tog dig sådan ca. 3 uger at komme dig efter skaden.

Sportsskader og massagepistoler

Den slags sportsskader sker der mange af i et fitnesscenter. Os, der ikke går i fitnesscenter, ved det ikke. Men du gør. Og du ved, at det er meget vigtigt at sørge for, at hele kroppen er varmet op, inden selve træningen begynder. Derfor har du anskaffet dig sådan en af de der små bærbare massagepistoler til ømme muskler, som er nemme at have med i en lille taske.

Og den er rigtig god til at hjælpe dig med at få varmet kroppen op, så du kan starte træningen. En massagepistol kan nemlig indstilles til at massere kroppen dybt eller lidt mere overfladisk. Det kommer helt an på, hvilket hoved du sætter på massagepistolen.

Det var et godt køb

Du er glad for, at du har anskaffet dig en massagepistol. Ikke kun fordi den hjælper med opvarmningen inden træningen. Også fordi den faktisk sparer dig tid. Du har nemlig travlt til hverdag. Men træning og fitness skal du bare ikke undvære. Det er en regel. Så nu, hvor massagepistolen kan forkorte opvarmningstiden, så kan du få mere ud af dit abonnement på fitnesscenteret. Sådan føler du, det er – og sådan er det faktisk også. Det var faktisk en gut i fitnesscenteret, der anbefalede dig at købe en massagepistol og bruge den udelukkende til opvarmning af musklerne.

Han genkendte dig, da du kom tilbage til fitnesscenteret efter din ulykke. Du kendte ham ikke, men nu er I blevet rigtigt gode venner. Han har været god til at hjælpe dig med at finde en super massagepistol. Og han har også hjulpet dig med at finde ud af, hvordan du bruger den mest effektivt. Han har dog også fortalt dig om alle de sportsskader, som han selv har påført sig, fordi han ikke tog opvarmningen alvorligt.

God til restituering

Men her på det sidste er han også begyndt at fortælle dig om, hvor effektiv din massagepistol er, når du skal restituere din krop. Det kan jo godt være, at du overtræner en gang imellem. Og når der er en rigtig øm muskel i din krop, så er der også et svagt punkt. Musklen skal have hvile. Og det har du ikke tid til. Så massagepistolen skal også bruges til at få den muskel i sving. Derfor skal du sommetider rette en dybtgående massage imod den bestemte muskel. Og det kan din massagepistol godt klare. Du skal bare huske at skifte hovedet.

You may also like...