Lykketrold i gave

Faktisk skulle jeg have været til bryllup i næste weekend. Men da vi stadigvæk ikke er helt igennem den her periode med corona-restriktioner og alt det halløj, valgte jeg at sende afbud. Det var ellers noget, jeg havde glædet mig til. Brylluppet. Det er en veninde, jeg har, som har inviteret mig. Hun går på samme gymnastikhold som jeg. Så da vi ikke har sets i ret mange måneder nu til træning, så var det jo en kærkommen lejlighed til at se hende til hendes bryllup. Det er 3. gang, hun skal giftes. Hun har haft et svært liv. Både med skilsmisse og dødsfald. Hendes ægtemand nr. 2 døde for 6 – 7 år siden.

Den store kærlighed

Men nu har hun åbenbart fundet den store kærlighed. Under alle omstændigheder så virker hun meget glad og lykkelig sammen med sin nye mand. Jeg har mødt ham et par gange. Han er sød, og man kan se, at han virkeligt passer godt på hende.
Så, ja, jeg havde gået og glædet mig til at skulle deltage i deres bryllupsfest. Men som sagt: Corona har sat en stopper for mange ting. Jeg følte, at jeg blev nødt til at melde afbud. Jeg føler mig ikke sikker ved at gå til bryllupsfest i disse tider. Min veninde kan godt forstå det. Hun blev lidt skuffet. Men det kommer hun sig over.

Hvilken gave er bedst?

Jeg har dog også gået og tænkt meget over, hvad jeg skal give parret i bryllupsgave. Og det er ret svært at finde en god gave til et par. De to er jo ikke unge. De har haft tidligere ægteskaber. De har store børn. De har erfaring. Og de har alt. Så hvad skal jeg finde på? Jeg kender sådan set godt min venindes smag, men jeg vil gerne give dem noget, som de begge to vil kunne sætte pris på. Jeg har faktisk overvejet både at give dem en flot lysestage. Eller en af de der lykketrolde, som er meget populære nu. Men jeg er ligesom gået bort fra de ideer. En lysestage har de. Og de får sikkert flere til brylluppet. En lykketrold? Ja, ideen er sådan set god nok. Jeg har set, at man kan få et brudepar. Men det er måske ikke lige deres stil. Det er i lidt risikabelt at give dem sådan en. Omvendt er isenkram jo meget brugt til bryllupsgaver?

Mon det er en god ide?

Enten falder den i god jord, eller også bliver den gemt væk. Måske skal jeg bare give dem et sæt bestik. Sådan et rigtigt eksklusivt et. Man kan jo godt købe bare 2 knive, 2 gafler og 2 skeer. De kan betragte det som deres bestik, og de kan bruge det til hverdag. Måske er det en god idé. Det er måske lidt usædvanligt at give et brudepar et sæt bestik. Men, hvorfor ikke? Jeg kunne også godt finde på at købe en gæstebog til dem. Man kan jo få nogle ret eksklusive nogen. Og en særlig fyldepen til. Måske er det en bedre idé. Jeg ved det ikke. Faktisk er jeg lidt fristet til at give dem det der brudepar af lykketrolde. Jeg tager chancen og satser på, at de kan lide dem.

You may also like...