Luxplus anmeldelser

Måske du har hørt om siden Luxplus.dk før, hvor du blandt andet kan handle hudpleje, makeup, rengøringsartikler, ting til hjemmet og meget, meget mere. På sitet kan du få adgang til alle produkter på siden til små priser for blot 89 kr. om måneden, dog får du den første måned som medlem helt gratis, så du kvit og frit kan afprøve dit medlemskab. Vil du gerne vide lidt mere om medlemskabet, kan du herunder gøre dig klogere på medlemskabet ud fra andre medlemmers erfaringer og anmeldelse af siden.

Hvad siger medlemmerne?

Michelle, 35, medlem siden 2017

“Jeg har nu haft mit medlemskab hos Luxplus i nogle år, og jeg bruger det hver eneste måned. Jeg bestiller både produkter til mig selv, mine børn og mand, så vi nyder alle godt af produkterne i vores familie. Udvalget på siden passer rigtig godt til os fem herhjemme. Vi føler, at det bestemt kan betale sig for os at handle på Luxplus frem for eksempelvis Matas”.

Anders, 39 år, medlem siden 2019

“Da min kone og jeg fik vores første barn i marts 2019 oprettede vi et medlemskab på Luxplus, for at gøre hverdagen nemmere. Vi har siden da brugt vores medlemskab en hel del til at købe rengøringsmidler, ting til den lille ny, snacks og køkkenudstyr som vi har haft rigtig gode oplevelser med. Da vi har en travl hverdag, er det fedt, at vi kan få pakkerne direkte hjem på vores adresse. Nu har vi haft medlemskabet i snart et år og har ikke tænkt os at afmelde, da vi er meget glade for at have fundet et site hvor vi kan spare så mange penge på de produkter vi bruger i hverdagen.”

Sophia, 24, medlem siden 2018

“Luxplus er perfekt til mig, fordi jeg er vild med hudpleje og altid har gået rigtig meget op i det. Jeg køber altid hudpleje som ligger i den dyre ende, derfor er jeg ekstra glad for mit medlemskab hos Luxplus, da jeg altid kan få mine yndlingsmærker med store besparelser, så jeg kan få råd til alt det jeg står og mangler. Jeg har sparet rigtig mange penge gennem tiden og jeg er vild med at produkterne allerede kommer dagen efter. Det er genialt!”

Alder ingen hindring

Birthe, 65, medlem siden 2019

“Jeg har benyttet mit medlemskab til at købe mange gaver til både børn og børnebørn samt elektronik og rengøringsartikler til mig selv. Jeg synes, det er dejlig nemt at finde rundt på siden og er jeg i tvivl om noget, kan jeg altid ringe til kundeservice, som er søde til at guide mig.”

Christina, 28, medlem siden 2017

“Jeg har haft mit medlemskab i en del år og jeg elsker det virkelig! Jeg kan blive ved med at finde en masse forskellige fede ting. Jeg har for eksempel købt ting til babyshowers derinde, rengøringsmidler til vores bil, og ting til vores lejlighed. Og så bestiller jeg løbende rengøringsmidler, makeup, shampoo osv derinde. Det er så nemt og leveringen er lynhurtig.”

You may also like...