Lån uden sikkerhed

Hvem havde troet, at man bare kunne gå på nettet og få lån uden sikkerhed – ikke mig i hvert fald! Ikke desto mindre var det det, jeg gjorde den anden dag, da jeg akut stod og manglede penge.

Jeg gik på nettet og søgte lidt for sjov med søgetermen “Lån uden sikkerhed”, og wupti så kom der en lang række søgeresultater. Jeg klikkede på det øverste resultat, som var en låneside ved navn Kviklån-info.dk.

På Kviklån-info.dk var der en stor og overskuelig oversigt over udbydere af lån, hvor du ikke behøver at stille sikkerhed. Oversigten fungerede ligeledes som en slags sammenligning, hvor man nemt kunne se renter, ÅOP, afdrag, løbetid, lånebeløb osv.

Sikkerhed for lån i banken

Jeg forhørte mig naturligvis først i banken, men de ville have 100% sikkerhed for banklånet, hvis det var. Jeg sagde til dem, at jeg lige havde mistet mit hus og min bil, så jeg kunne desværre ikke stille nogen sikkerhed.

Banken var fuldstændig ligeglade, og hvis ikke jeg kunne stille sikkerhed, så ville jeg ikke kunne få banklånet. Jeg fik følgende muligheder for at give dem sikkerhed:

  • Kautionist – jeg skulle finde en person, som ville stå inde for lånet, hvis det blev misligholdt.
  • Forsikring – jeg skulle tegne en forsikring, som ville dække, hvis jeg misligholdte lånet.
  • Bankgaranti – jeg kunne spørge banken om en bankgaranti, hvilket de ikke ville give mig.
  • Pant – jeg kunne stille en eller anden form for pant som f.eks. hus, bil, campingvogn, scooter eller værdipapirer.

Jeg havde ikke mulighed for at stille nogen af ovenstående typer sikkerhed, så jeg gik fra banken.

Ingen kreditvurdering eller dokumentation online

Inden jeg gik ud ad døren, sagde min bankrådgiver heldigvis følgende; Torben, du skal tænke på, at vi ikke er som de online låneudbydere. Først da jeg kom hjem, slog det mig, hvad Lone mente.

Af samme grund gik jeg på nettet, og blev så glad da jeg kunne se, at jeg kunne låne penge uden kreditvurdering eller dokumentation. Jeg kunne med andre ord slippe for at vise lønseddel, årsopgørelse og et gennemarbejdet budget via nedenstående lånesider:

Lån-sikkerhed.dk (gå til låneside)

Trygt.dk (gå til låneside)

Kviklån-info.dk (gå til låneside)

Al den dokumentation for lån, som banken ville se, skulle jeg slet ikke tænke på. Jeg skulle blot skrive mit navn, min adresse og mit telefonnummer og herefter vælge lånebeløb og løbetid og til slut underskrive med NemID. 20-30 sekunder senere fik jeg svar på, at jeg var godkendt til et lån uden sikkerhed gennem Kviklån-info.dk.

You may also like...