Køb solceller med batteri på tilbud

Det smarte ved at købe solceller med batteri er, at du på den måde kan lagre den strøm, du ikke når at bruge. Faktum er, at et solcelleanlæg producerer mest strøm i løbet af dagen, hvor solen skinner mest.

Udfordringen, ved at solpanelerne producerer mest strøm om dagen, er, at mange mennesker ikke er hjemme til at bruge strømmen. Det er dog ikke et brug, hvis du altså blot køber et solcelleanlæg med batteri, eller tilkøber et batteri til dit nuværende solpanel.

Typisk køber kunderne solcellebatterier med en kapacitet på 6, 10 eller 12 kWh. Hvilken størrelse batteri, du vælger, afhænger af, hvor meget strøm du skal lagre. Skal du f.eks. lade din elbil op, når du kommer hjem fra arbejde, kan det være en god ide at vælge en ok størrelse batteri.

Solceller med batteri pris og tilbud

Inden du køber, bør du undersøge markedet for priser og tilbud. Køb bedste solceller med batteri pris på tilbud inkl. montering fra 90.000 kr. På Bedste-solceller.dk er det nemlig muligt at indhente 3 – 4 gratis og uforpligtende tilbud. Og det vil altid være en god ide at indhente tilbud, da der kan være stor forskel fra den ene montør til den anden.

Dog skal du ikke kun gå efter det billigste solcelleanlæg. De billigste priser på solceller er ikke altid de bedste. Derfor kan du med fordel også kigge lidt på bedste i test solcelleanlæg, som klarer sig godt i alle parametre, herunder kvalitet og holdbarhed.

Der er stor forskel på, om du ønsker at solcelleanlægget skal levere el til dit hus eller dit sommerhus. Det vil sige, at du kan nøjes med bedste solcelleanlæg med batteri, som ikke har så stor lagring, hvis det blot er til et sommerhus eller et fritidshus. Det kaldes også for et lille solcelleanlæg med solcellebatteri. Størrelsen på solpanelerne kan montøren være behjælpelig med at udregne i forhold til fir forbrug og størrelse på din bolig.

Når du skal på udkig efter et solpanel med batteri, vil du også falde over udtrykket “hybrid solcelleanlæg”. Dette betyder ganske enkelt, at der er koblet et batteri til anlægget, hvilket giver god mening i forhold til begrebet.

Solceller og jordvarme

Solceller og jordvarme kan det lade sig gøre? Ja, et solcelleanlæg kombineret med et solcelleanlæg er i den grad en god kombination. Det smarte ved netop denne kombination er, at solcellerne kan levere strømmen til jordvarmepumpen, som dermed kan levere varmen: Læs mere på Jordvarmeanlæg.dk eller på Bedste-varmepumpe.dk..

Prisen på jordvarme eller varmepumper ligger fra cirka 135.000 kr. inkl. montering af jordvarmeanlæg. Det er dog lidt dyrere, hvis vi snakker lodret eller vertikal jordvarme. En varmepumpe, herunder en luft til vand varmepumpe, ligger prismæssigt fra cirka 70.000 kr. inkl. montering.

You may also like...