Hvor er der ledige mødelokaler?

Øv. Konferencen, vi skulle have haft afholdt i april, blev aflyst. Det vil sige, den blev sådan set ikke aflyst. Den blev bare udskudt på ubestemt tid. Lokalet, vi havde booket og betalt et depositum for, blev afbestilt. Heldigvis var det gode folk, som gav os pengene tilbage. Så vi har ikke lidt under det. Men det har alligevel sat en bremse for, hvad vi kan gøre fremover. Det konferencelokale, som vi havde booket, og måtte afbestille, er normalt ret efterspurgt. Og vi var ret heldige at kunne få det i de dage, som vi oprindeligt havde planlagt.

Verden åbner igen

Men nu her, efter at de er begyndt at åbne op i samfundet igen, så er vi kommet i en dårlig situation. Vi ved endnu ikke, hvornår vi kan begynde at sende informationer ud til deltagerne i konferencen. Vi skal jo først have lov til at forsamle os i grupper på mere end 10 personer. Vi regner med, at det vil blive muligt henne omkring oktober eller november. Forhåbentligt noget tidligere. Men sommermånederne er ligesom en ’forbudt’ periode for konferencer. Og mange af deltagerne har jo sikkert også andre planer.
Så vi satser på oktober. Og det betyder, at jeg er begyndt at lede efter konferencelokaler i København igen.

Lokaler til møder i København

Firmaet, som vi oprindeligt havde booket os ind hos, har allerede en fuld kalender for oktober. Så de kan desværre ikke imødekomme vores behov. Vi er dog blevet skrevet op på deres venteliste, så hvis der kommer en aflysning, så får vi besked. Og vi har lavet en aftale om, at hvis de ikke har givet os besked inden d. 15. september, så vil det ikke blive muligt for os at få et lokale hos dem de datoer, som vi gerne vil have det i.

Jeg måtte derfor på Google igen: ”Lokaler til møder København”. Jeg kunne godt genkende listen med forskellige steder. Printede kontaktinformationerne til firmaerne ud. De fleste er hoteller, der tilbyder lokaler af forskellig størrelse. Vi har brug for et lokale til ca. 50 personer. Og så skal der være mulighed for, at vi kan bringe en del udstyr ind i lokalet, som vi vil få brug for.

Kreative mødefaciliteter

Lige nu i dagene her er jeg ved at ringe rundt til dem, der ser bedst ud. Billederne får dog lokalerne til at se godt ud, og jeg ved af (dårlig) erfaring, at billeder siger mere end 1000 ord. De taler bare ikke altid sandt! Så jeg har tænkt, at jeg skal bruge et par dage på at besøge forskellige steder, hvor jeg kunne tænke mig, at vi afholder konferencen. Måske er der et af stederne, hvor billederne faktisk sagde sandheden. Det bliver, så det lokale jeg vil booke – hvis de på det tidspunkt altså, ikke allerede er blevet booket. Det bliver nogle lange dage med flere timers spildt tid på at se på konferencelokaler. Men hellere det, end at vi er nødt til fuldstændigt at aflyse konferencen. Det ville være en katastrofe. Det er der ingen, der er interesserede i nu. Så hellere spilde noget tid med at inspicere konferencelokaler og få booket et af dem end at ende i en situation, hvor jeg ikke kan finde et. Jeg fandt i øvrigt en god anbefaling her.

You may also like...