Helsingør?

Min søn er rigtig sød. Han er der altid for mig og hjælper mig med de ting, jeg ikke kan selv. Jeg skal bare ringe efter ham. Lige inden jul ringede jeg til ham, fordi jeg gerne ville have hans hjælp til at få pudset vinduerne. Han kom da forbi, men vi fik ikke pudset vinduerne. Vi kom til at tale om hans familie, og hvordan det går, efter at han har fundet sammen med sin kone igen. De har haft nogle problemer, og hun rykkede ud af huset i en periode. De er sammen igen, og han siger, at de finder ud af det.
Vi talte længe, og lige pludselig var det blevet mørkt, og han måtte gå.

Vinduerne

Han havde en aftale med sin kone om, at de skulle på julegaveindkøb sammen. Så jeg sagde ikke noget om vinduerne. Spurgte ham heller ikke, om han kunne nå at komme forbi inden jul. Men så skete der noget, den 23. december. Det ringede på døren, og udenfor stod der en vinduespudser. Han fortalte, at min søn havde bedt ham om at komme og pudse mine vinduer for mig. Det var noget af en overraskelse. Faktisk blev jeg lidt mistænksom. Man hører jo så meget om tyveknægte, der udgiver sig at være professionelle, så de kan komme ind i ens hus. Så jeg ringede til min søn, men han sagde, at den var god nok. Så jeg lukkede vinduespudseren ind. Og han kunne virkeligt pudse vinduer. En flink ung mand. Med sådan et godt humør. Han var også meget sød at tale med. Han var færdig med arbejdet i løbet af et par timer. Han hilste farvel og gik ud til sin bil.

Vinduespudser i Helsingør

Det blev naturligvis et af samtaleemnerne ved julemiddagen her dagen efter. Min datter hørte om, at hendes bror havde sent mig, en vinduespudser i julegave og tog ham virkeligt i forhør om, hvor han havde fundet ham. Han sagde noget om Google, og at man bare søger efter ”Vinduespudser 3000 Helsingør”, og så finder man et vinduespudserfirma, som man kan bestille en vinduespudser hos. Jeg er ikke selv så god til det der med internettet, men jeg ved da, at man kan gå ind på borger.dk og få en masse oplysninger. Jeg var sådan set ikke klar over, at man kan bestille vinduespudsere på internettet. Men det ved de unge – og jeg var da glad for at få ordnet vinduerne i tide, inden mine gæster kom. I det hele taget blev der talt meget om internet og online undervisning og arbejde hjemmefra, ved julebordet.Man kan bare alt i Helsingør nu om dage 🙂

Abonnement på vinduespolering

Det bedste af det hele er, at min søn gav mig også et vinduespudser abonnement. Han har fået det arrangeret sådan, at der kommer en vinduespudser hver måned, og ordner vinduerne for mig. Han har sagt, at jeg bare skal huske af aftale tiden, som vinduespudseren skal komme på, fra gang til gang. Det har jeg så skrevet ind i min kalender for 2021 nu. Jeg fik at vide, at vinduespudseren kommer igen d. 24. januar.

You may also like...