Det var gratis om lørdagen

Hvem havde troet, at det ville være muligt at låne penge gratis i en hel måned! Det var første, jeg prøvede at låne penge online, men det var bestemt ikke den sidste. Online lån er jo bare langt nemmere og hurtigere end at låne penge i banken.

Det gik hurtigt

Jeg skulle bruge penge, og det skulle bare gå stærkt. Jeg ringede ned i banken, men de sagde, at det kunne tage op til 2 uger, før hele låneprocessen var overstået. Det kunne jeg overhovedet ikke vente på, da jeg skulle bruge penge nu og her.

Med andre ord skulle det altså bare gå stærkt, da motoren i min 13 år gamle Mazda var stået af. Pludselig slog det mig, at jeg nogle dage forinden havde set en reklame med kviklån. I reklamen fremgik det, at man kunne få hurtig udbetaling på 2-3 minutter hele døgnet rundt.

Gratis lån 30 – 60 dage

Jeg gik derfor på Google og skrev “Gratis lån 30 – 60 dage oversigt” og fandt hurtigt lånesiden www.lån-gratis.dk. På Lån Gratis DK kunne jeg vælge mellem et hav af gratis og rentefrie lån, fordi jeg var ny kunde.

Lån penge gratis og rentefrit og få hurtig udbetaling på 2 minutter, lød for godt til at være sandt. Men jeg tog chancen, da jeg virkelig var i akut pengemangel, og jeg skulle bare have penge i en fart.

Den første låneudbyder, jeg faldt over, tilbød lån uden renter og gebyr i 60 dage. De andre skrev gratis og rentefrit i 30 dage, men det var mig lige meget, da jeg bare skulle bruge pengene i få dage.

Om lørdagen

Det var jo vildt skønt med gratis og rentefrit lån i en fart, men mit problem var, at det var lørdag. Om lørdagen kan man jo normalt ikke låne penge og da slet ikke få lånet udbetalt, vel!

Men der blev jeg igen positivt overrasket, da jeg faldt over lånesiden www.lån-weekend.dk. Her var der en sammenligning og “Oversigt over lån i weekenden” og endda med udbetaling af lån i weekenden.

Nok var det mange år siden, at jeg sidst havde lånt penge. Men at det nu var muligt at låne penge om lørdagen og om søndagen, det var da glædeligt. Kviklån udbetaling lørdag og søndag var åbenbart blevet muligt på grund af NemID.

Jeg lånte pengene og fik, som lovet, udbetaling af pengene med det samme. Det tog cirka 2 minutter at ansøge om det gratis lån om lørdagen, og under 15 minutter senere var pengene på kontoen.

You may also like...