Giv nu blomster, mænd!

Kvinder beklager sig ofte over, at mændene i deres liv ikke er romantiske nok. Ofte har mænd svært ved at udtrykke deres følelser og tyr til sjove kort i stedet. Men har du tænkt på, at der er en langt bedre måde at være romantisk på? Det koster ikke en formue, og du behøver ikke at sige ret meget; blomster!

Blomster er romantiske

I ældre tider, før det at kurtisere var at gå på bar og få drinks, var det at kurtisere en kunstart. Man brugte symboler til at vise sin kærlighed, blandt andet med blomster. Når en kvinde modtog blomster, så man på hvilken type blomster, hvor mange blomster der var, måden de blev givet på etc., og alt dette udtrykte mandens følelser og intentioner.

I dag er blomster ikke helt så meget brugt. Nogle gange får kvinden blomster så sjældent, så hun tror, at manden har gjort noget galt, når han giver hende blomster…

Giv blomster til pigen

Lad os få blomsterne tilbage, og fej benene væk under hende med måden, du giver blomster på. Køb dem ikke i supermarkedet. Det sender altså ikke det samme signal. Du kan også sende blomster til hende. Det kan være på hendes job eller hjemme naturligvis. Jeg bruger altid Amager Blomster, når jeg skal sende blomster i København.

Blomster er heldigvis meget udbredte til specielle lejligheder. Her er nogle eksempler:

  • Fødselsdag: Giv hende blomster på hendes fødselsdag. Det er med til at gøre dagen speciel.
  • Valentines Day: Her bør du give hende en buket pink eller røde roser – også selvom hun siger, hun ikke vil have noget. Tro mig!
  • God bedring: Der er ikke noget som en buket blomster til at få din kvinde til at få det bedre. Opmærksomhed fra dig betyder meget, når hun er syg.
  • Bryllupsdag: Giv hende en buket med nogle af de blomster, der var i hendes brudebuket. Det er med til at skabe varme minder om jeres bryllups på bryllupsdagen.

You may also like...