Forsinket til en date

Der er i hvert fald mndst 2 ting, man bare ALDRIG skal komme for sent til. Den ene er jobsamtaler, og den anden er dates med sin udkårne. Og helt galt er det da, hvis der er tale om første eller anden date, ikke? Nå – jeg er aldrig kommet for sent til en jobsamtale, men for godt en måneds tid siden kom jeg for sent til en date. Sådan RIGTIG meget for sent endda.

Flyet var 4 timer forsinket

Jeg var ellers på den sikre side – der var rigeligt med tid til, at jeg kunne komme hjem, få et bad og smukkesere mig, inden jeg skulle mødes med den skønne. Og så sad jeg der i Stanstead i London og var så parat til at komme hjem og på en date. Jeg troede ikke mine egne øren, da jeg hørte over PA systemet, at mit fly ville være forsinket. I første omgang sagde de et par timer. Men det endte med at være 4 timer!

Hele min nøje tilrettelagte plan gik i vasken. Der var absolut ingen måde, hvorpå jeg kunne nå at mødes med hende. Jeg måtte ringe til hende og beklage, og jeg skal hilse og sige, at det bare IKKE er den bedste måde at have en første date på 🙁

Erstatningen gav mig råd til luksus-date

Mens vi ventede på flyet, faldt jeg i snak med en gut, der også var ret knotten over forsinkelsen. Men han sagde, at han jo da trods alt kunne bruge de penge, han ville få i erstatning. Havd? Jeg spurgte ind til, hvad det gik ud på, og han var ganske fortællelysten.

Det viste sig, at der er lov, der gælder i hele EU, som giver flypassagerer, der er forsinkede i mere end 2 timer fra traditionel afgang ret til en erstatning. Han havde så fundet ud af, at der er en tjeneste på nettet, der hører under rejsepriser.dk (der, hvor vi jo alle køber flybilletter alligevel), hvor man udfylder ganske få oplysninger, og så tager de sig af erstatningskravet.

Det er på denne hjemmeside man kan søge om erstatning ved flyforsinkelse: https://www.rejsepriser.dk/flyforsinkelse/

Kort historie: Det gjorde jeg, da jeg kom hjem, og de fik høvlet en ganske god erstatning igennem til mig, der gjorde, at jeg kunne invitere det lille lamseben på d’Angleterre på den nye date. Og uden at gå i lumre detaljer: Det gav pote 🙂

You may also like...