Flytte til Aalborg

Så skal jeg endnu en gang til det. Flytte. Denne gang skal jeg flytte til Aalborg. Jeg har været på besøg deroppe et par gange og synes godt om byen. Men jeg må da indrømme, at det bliver et nyt forhold, jeg skal ind i. Jeg kender byen, sådan som turister gør. Hvordan er det at bo der permanent? Jeg skal flytte dertil, fordi vores firma åbner en ny afdeling deroppe. Og jeg skal lede afdelingen. Det bliver spændende – men også en stor udfordring. Jeg glæder mig. Min familie glæder sig sådan set også. Vi skal bare have det timet, så det ikke kommer til at gå ud over børnenes skolegang.

Knægten er OK

Heldigvis, så er det sådan, at vores store dreng er på efterskole og derfor ikke kommer til at mærke flytningen så meget som den lille. Han går i 4. klasse, og egentlig ville jeg gerne have ventet med at starte i min nye stilling til sommer. Men jeg blev presset til at sige ja til at starte lige efter nytåret. Så han skal starte i en ny klasse, lige efter at juleferien er slut. Og det har fået mig til at tænke, at jeg skal skyde flytningen så hurtigt af som muligt. Hvis vi kan komme afsted med at flytte i begyndelsen af juleferien, så kan vi nå at holde jul med familien og lære ham byen at kende, inden han skal møde sine nye klassekammerater.

Godt flyttefirma i Aalborg?

Derfor er jeg lige nu ved at undersøge, hvad der findes af flyttefirmaer. Ideelt vil jeg gerne benytte et flyttefirma i Aalborg, som kan tage en hastesag. Vi har jo allerede betalt udbetalingen på det nye hus, vi har købt. Det er bare sådan, at vi blev enige med sælgeren af huset om at overtage det til påske. Jeg håber, de vil være villige til at flytte ud af huset tidligere.

Hvis ikke, ja så må vi leje os ind i en lejlighed i nogle måneder. Og det betyder, at vi skal have alle vores ting sat til opbevaring i Aalborg, indtil vi kan overtage huset.

Fuld fart på

Men lige nu handler det bare om at få ejendomsmægleren her i byen til at rubbe neglene og få solgt huset her. Vi satte det til salg for nogle uger siden, og her har allerede været mange for at se det. Et par, som kom i forrige weekend, var meget interesserede. Hvis de bare kunne tage en endelig beslutning. Så ville alt være perfekt. De kan overtage huset til nytår. Eller i første kvartal af 2021. Det er ikke et problem for os. Vi skal bare afsted. Jeg skal starte et nyt job. Min hustru skal stå for alt det praktiske med at pakke og få vores vigtigste papirer med os i en særlig taske. Hun er super til det.

Hun blev godt nok lidt overrasket, da jeg fortalte hende, at min chef bad mig om at starte den nye afdeling allerede efter nytår, og at vi derfor bliver nødt til at flytte allerede til jul. Men som den gode sjæl hun er, så tager hun det med godt humør.

You may also like...