Det perfekte soværelse

Mange gange er soveværelset ikke det rum, vi gør mest ud af, men har du tænkt på, hvor meget tid vi faktisk bruger i soveværelset? Gør soveværelset til din egen oase og til et sted, du slapper af. Her er nogle tips:

Lad være med at putte flere møbler ind, end du faktisk har brug for – særligt hvis det er et mindre rum. Tænk over, hvordan du stiller møblerne, så det er nemt at komme til og fra badeværelset. Hold også indretningen enkel. Det er jo et rum, der skal virke roligt på dig.

Lænestol

Har du plads til det i soveværelset, kan det være en god ide at have en lænestol og et lille bord, hvor du kan sidde og læse eller slappe af. Husk også en god læselampe og en hyggelig plaid. Har du ikke plads til en decideret læsekrog, kan du altid have en bænk ved vinduet, hvor der er godt lys, og du kan sidde og kigge ud.

Belysning

Tænk også over belysningen i soveværelset. Der er altså ikke noget charmerende med en pære i loftet. Hav i stedet flere lyskilder, hvor der er brug for dem. Det kan være ved sengebordene, læsekrogen etc. En lysekrone er et godt valg til at hænge over sengen, da den giver et spændende lys og er et godt design valg.

Kvalitet

Vælg kvalitets sengetæppe og sengetøj – det bliver du altså glad for. Vi ligger i sengen cirka 6 til 8 timer om dagen, og der er altså ikke noget som lækre materialer på huden.

Hvad er ellers vigtigt for dig, når du indretter soveværelset?

You may also like...