Dame i hjemmesko

Min forkælede mor har sendt mig sin og min fars ønskesedler til jul. De er ikke så lange. Men hold da op. Der er ikke noget andet end luksusprodukter på dem. De nyder tilværelsen, som pensionister og de har alt. De bor i et stort hus, som har, en kæmpe have. De dyrker en del grøntsager nede i baghaven. Og jeg kan se, at min far ønsker sig en hundedyr elektrisk hækkesaks. Han har i forvejen 2, som fungerer udmærket. Jeg har lidt på fornemmelsen, at han bare har skrevet den på sin liste, fordi han godt kan se, at der ikke er så mange ønsker.

Arkitektur

Ellers så står der noget med, at han ønsker sig en førsteudgave af en bog om arkitektur. Den udkom vist førstegang i 1934 og hedder London. Den er umulig at opdrive i en første udgave. Sig mig lige, er det min far, der bare driller? Eller mener han virkelig, at jeg skal besøge alle antikvariater i hele byen for at få at vide, at de ikke har bogen?

Hjemmesko er en god gave

Jeg tror, jeg skal gå den anden vej, og selv finde på en god gave til mine forældre. Måske et ophold på en kro til sommer, eller en anden oplevelse. Eller et par hjemmesko til hver. Hjemmesko til herrer er vel ikke noget, jeg skal bruge lang tid på at lede efter, når jeg besøger https://www.shepherdshop.dk/shop/hjemmesko-til-herre-6c1.html. Det kan jeg da gøre på nettet. Det er lidt sværere med dame-hjemmesko. Ikke fordi jeg ikke kan finde dem på nettet også. Mere, fordi jeg gerne lige vil se dem sådan ’live’ først. Min mor er jo så ualmindeligt kræsen med sit tøj og sine sko. Så jeg bliver nødt til lige at tjekke dem, inden jeg køber dem.

Og så skal jeg selvfølgelig finde flot gavepapir, som jeg kan pakke dem ind i.

You may also like...