Børnecykler til fede priser

Det har godt nok været en hård periode at komme igennem. Men nu hvor vores statsminister så småt er ved at lægge op til at åbne landet igen efter en god måneds tid med total nedlukning, så er stemningen god igen. Det passer godt til foråret, som er begyndt at myldre frem. Her i landet har vi ikke haft helt så hårde restriktioner som i andre lande i Europa. Fx så har jeg da kunnet tage på lange cykelture sammen med min bror. Det ved jeg, at man ikke kan, eller har kunnet i mange andre lande. Men de her cykelture har givet mig inspiration til et projekt, som jeg skal overtale min kone – og mor til mine børn – til at deltage i.

Cykelferie

Jeg har nemlig en stor lyst til, at vi tager på cykelferie til sommer. Du ved sådan en, hvor man cykler rundt i landskabet, overnatter på lokale kroer eller bondegårde og smager den lokale mad. Det behøver ikke at koste os spidsen af en jetjager for at komme på ferie i år. Vores budget er heller ikke så stort som det plejer at være. Og for en gang skyld, så kan vi da blive herhjemme i stedet for at drøne ned sydpå, sådan som vi plejer at gøre.

Og jeg ved, at indgangen til at få en god snak med min viv, om det er, at jeg skal have alle forberedelserne gjort, inden jeg foreslår noget som helst. Hun kan være meget absolut. Når jeg siger alle forberedelserne, så er det alle de forberedelser, der skal til, inden vi planlægger selve ferien. Det ved jeg nemlig, at hun gerne vil være med til (læs: bestemme), hvis hun synes om min idé.

Gode billige børnecykler?

Så forberedelse betyder i denne sammenhæng, at jeg skal vide helt præcist, hvor vi får købt de børnecykler, der gør livet nemmest for ungerne, hvor vi får købt telt, regntøj, hvor vi får bestilt kro-ophold og al den slags. Og ja, så skal jeg naturligvis have en prisidé om, hvad det vil koste os. Hun er meget påpasselig med, hvad vi bruger pengene til. Fornuftig kvinde. Måske lidt svær at overbevise en gang imellem. Men jeg ved jo, hvad der skal til. Så lige nu er jeg ved at lave et budget for selve ferien. Budgettet for, hvad det vil koste os at forberede ferien, er færdigt.

Fede priser

Det inkluderer alle de ting, vi er nødt til at købe: Børnecyklerne, cykelhjelmene, lappe-kittet, regnslagene og ladet. Ja, jeg mener at have husket det hele. Og vi handler jo altså altid der, hvor den slags er billigt: https://fedepriser.dk/

Nu mangler jeg så at finde priser for den periode, hvor jeg ved, vi skal afsted i. Det er lidt en jungle at finde rundt i, fordi jeg ved jo ikke helt, om det bliver en ferie i Sønderjylland eller på Fyn i ferietiden.

Det skal jeg lige overveje: Hvor vil jeg gerne hen? Egentlig ville jeg nyde at komme til Sønderjylland. Jeg har været der for mange år siden. Jeg var ret betaget af landskabet. Der er måske en masse vind. Men måske er der flere bakker på Fyn?

You may also like...