Billigt til München

Det er på tide, at min hest bliver pensioneret. Det er en dejlig hest, og hun har mange gode år tilbage i sig. Som almindelig ridehest. Ikke som konkurrencehest på topniveau længere. Hun skal have fri, eventuelt skal hun have et føl eller to, og vi skal bare hygge. Jeg har en yngre hest på vej ind på konkurrencebanerne. Han går fint, og vi arbejder intensivt. Får fine karakterer, når vi er til konkurrence, og næste år tager vi skridtet til internationale konkurrencer.

Ny hest – fra München

Men det betyder, at jeg skal have en ny ung hest, som skal rides op, så den er klar til Grand Prix om 6 – 7 år. Jeg presser ikke mine heste og bruger hellere et år mere på at få basistræningen helt på plads, inden vi viser os internationalt.
Jeg har kig på en 4-åring nede i München. Det er en dejlig hest. En god karakter generelt, arbejdsom, men den kan være lidt ilter. Det er en god kombination. Den har hjernen og hjertet i orden. Sidst jeg prøvede den af, var den utrolig let for benet. Det er skønt. Men de ringede fra stutteriet i går og fortalte, at en anden køber gerne, vil have den på prøve, så hvis jeg er seriøs omkring købet, så ville de foreslå, at jeg kommer og underskriver købet nu.

Presset på tid – flybillet skal bestilles nu

Det er lidt en presset situation at komme i. Jeg har faktisk ikke tid til at tage derned nu. Men jeg har bedt min mand om at finde os nogle flybilletter til München i morgen. Det må være muligt at kunne tage derned og komme hjem den samme dag. Hvis jeg skriver under, så kan hesten være her i løbet af ugen, og så kan jeg ride den i nogle dage for lige at prøve den af. Jeg har jo et år, hvor jeg kan sende den tilbage, hvis nu den ikke er ok. Dyrlægetjekket fik jeg lavet i sidste måned, da jeg var der.

You may also like...