Bestilte tid til en næseoperation

Siden jeg var helt lille, havde jeg været så træt af min bule på næsen. Bulen eller humpen fik min næse til at ligne en ørnenæse, fordi min næseryg var krum. Jeg var så træt af det, at da jeg som 22 årig fik råd, bestilte jeg tid til en kosmetisk næseoperation via Øjenlågsoperationer.dk.

Jeg fandt hjemmesiden, Øjenlågsoperationer.dk, på Google, og heldigvis for det. For på den hjemmeside kunne jeg læse alt om kosmetiske næseoperationer og næsekirurgi. Næseplastik kaldes også for “Rhinoplastik”, fandt jeg ud af, og jeg kunne også se hvilke privathospitaler, der var gode.

Aleris-Hamlet og Mølholm Privathospital havde begge dygtige næsekirurger kunne jeg læse. Og for mig var det vigtigt, at jeg fik min næse opereret af den bedste plastikkirurg i Danmark. Jeg kigge på anmeldelser på nettet, og jeg kunne ganske rigtigt se, at Aleris-Hamlet og Mølholm havde rigtig gode bedømmelser.

Jeg kiggede på før- og efterbilleder af deres næseoperationer, og resultaterne var ganske enkelt imponerende. Jeg var ikke længere i tvivl, om jeg skulle få en næseoperation i Tyrkiet eller i Danmark. Jeg turde ganske enkelt ikke at tage chancen for at spare nogle få tusinde kroner, så jeg bestilte tid til næsekorrektion hos en dansk kirurg.

Dagen for næsekorrektion

Dagen oprandte, og jeg skulle have foretaget min næsekorrektion. Jeg mødte op fastende, og jeg var godt nok nervøs, kan jeg sige jer. Heldigvis var personalet på privatklinikken super flinke, og  det beroligede mig meget.

Jeg kom ind på operationsstuen, hvor jeg talte med kirurgen, som skulle udføre næsekorrektionen. Efter 5 minutters samtale blev jeg lagt i narkose (fuld bedøvelse), og da jeg vågnede lå jeg i en anden stue.

Kirurgen kom ind og sagde, at næseoperationen var gået helt efter planen. Jeg kunne desværre ikke se resultatet, da jeg havde fået en skinne på næsen for at beskytte den. Efter en uge fik jeg skinnen af, og jeg kunne rigtig se, hvor flot min næse var blevet.

Nu var min næse hverken for stor, og den havde heller ikke den deforme bule længere. Jeg var og er ovenud lykkelig for nye flotte næse. Og nå ja, næseoperation prisen beløb sig til 35.000 kr., hvilket jo er mange penge.

Heldigvis kunne jeg få tilskud fra Sygeforsikring Danmark, hvilket var 6.000 kr., og derudover valgte en næseoperation med afbetaling. Det vil sige, at jeg valgte at afdrage pengene i cirka 45 måneder, så der er lige nogle måneder tilbage.

Læs meget mere om næsekirurgi på Øjenlågsoperationer.dk. Der er masser af billeder og videoer, så du kan danne dig et indtryk af, hvordan operationen kommer til at forløbe.

You may also like...