Bedste lingeri til en date?

Min veninde ringede mig op. Hun var i vild panik. Havde en date, som bare skulle lykkes. Det var et spørgsmål om liv eller død for hende. Sådan fik hun det i al fald til at lyde, da hun ringede. ”Jeg har mødt den her fyr, og han skal bare scores. Han er vildt dejlig, har ingen forpligtigelser overfor eks‘er eller børn.” Hun var fyr og flamme. ”Han bor ikke så langt herfra, så jeg skal bare se vidunderlig ud på fredag.”

Ro på

Nå ja, tag lige og spis brød til. Det var min tanke, da hun ringede og råbte op om sin date. Nu kender jeg min veninde godt. Hun er god til at få tingene til at lyde meget mere dramatiske, end de behøver at være. Så jeg tænkte, at hun bare gerne ville fortælle, at hun endelig skal på date. Hun har været igennem et grimt forløb efter, hendes mand døde.

Det har ikke været sjovt for hende i de sidste 2 – 3 år. Ensomhed, enlig mor til et barn, som skal trøstes, og absolut en tiltrækkende kvinde. Hvad kan man sige og gøre? Andet end at lytte og give det bedste råd man har?

Jeg blev rigtig glad på hendes vegne. Hun har kæmpet og været stærk, så nu, hvor hun er overspændt og glad for at skulle på date, så kan jeg ikke gøre andet end at tilbyde hende min hjælp. Hun fortalte mig, nemlig, at hun ikke har noget tøj at tage på. Hun har tabt sig meget i de sidste år, så jeg ved, at hun i virkeligheden sagde til mig, at hun gerne vil have hjælp til at købe noget tøj, som klæder hende.

Sexet lingeri

Vi skal på tøjindkøb i næste uge. Jeg har dog bedt hende om at fortælle mig, hvad hun leder efter. Hidtil har hun sagt, at hun gerne vil have noget sexet lingeri og en fræk Push-up BH. Helst fra Marie Jo, men det behøver ikke at være det mærke. Så længe det bare passer hende, og er dejligt at have på. Hun vil også gerne have en aftenkjole. Ikke den traditionelle, lille sorte. Gerne en rød, eller dyb lilla. Noget, der er klassisk, men også vækker opsigt.

Sådan lidt ligesom de umanerligt smukke piger her: https://www.escortfantasy.dk/

Nu har jeg sendt hende nogle links til sites som sælger Marie Jo lingeri og aftenkjoler. Jeg har bedt hende om at beslutte sig for stilen, hun gerne vil have, og så tager vi på indkøb fredag formiddag. Inden daten.

Jeg ved, at hun godt kan lide at kombinere det klassiske med det lidt mere boho-style, så jeg er lidt spændt på, hvad hun melder tilbage med. Håber bare, at hun får bestemt sig. Hvis hun gør det, så kan jeg sagtens give hende gode råd.

Og, ja, her kom mailen fra hende. Hun skriver: ”Marie Jo er super. Den kører vi videre med, men den røde du har sendt link til, er helt forkert. Ikke mig. Vi skal over i noget mere updated, og jeg gider ikke det der med mange halssmykker.”

Jeg kan se, at jeg får en udfordring i morgen. Og måske kan hun også vurdere et andet og super-lækkert mærke frækt luksus lingeri.

You may also like...